PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüreğim

@NGéL
28-01-2009, 06:21 PM
Bir sussa diyordum içim bir dinlese...Ama boştu bağırmalarım çığlıklarım nafile...İllede dinlemez oldu gönül.Oysaki tetik boşluğu kadar kısaydı zaman.
Ve her nasılsa gün biriktiriyordu kuytumda tükenmeyi bekleyen sevdamı...
Bir sözü vardı aslında emanetiydi yüreğimin. Dillensede söyleyebilseydi lal olan gecelerimde.

Öyle sorgusuzca sevdim ben,belki birazda sorumsuzca...
Ve bilir misin ki ne büyük bir kayıptır hergün güne sensiz başlamak.Oysaki geçen zaman benden çalınan saatler oluyor hep....Avcumuzdan kayıp gidiyor...

Söylenecek laflar daralır,yürekler burkulur,diller lal olur....Ne kalır diye bakarsın avuçlarına.Neden yitirildiğini bilmeden savururlar yüreğini..
Çünkü gündeliktir yatarsın uyanırsın gün ışır ve unutulur herşey...Keşke herşey akılla mantıkla bitse dersin.En akıllı mantıklı halini ortaya atarsın...Ama bir bakmışsın ki...O elindeki yumruğun kadar olan yüreğini bir paçavraya çevirmişsin.

Paçavra olmadan yürek;sevebilmek,asil kalabilmektir yüreğindeki sevda sakın bırakma onu.

O yüreğin senden başka kimi varki...Sakın yüzçevirme....Saygı duy yüreğine ve anla...Çok görme sakın...Ama illede uzak dur yalancı sevdalardan aldanmalardan.

Sevdam dediğin öyle büyük olsun ki bırak dünyayı sevdiceğini seni kuşatsın ısıtsın önce...Sen ne kadar sevsende çünkü o görmeyecek elbet.Sen sevdim diyebileceksin ama seviyorum...

Sakın azımsama karşılığı yoktur diye.Çünkü sevgi denen şey karşılık gözetmez.Beklentilerin karşılıkların peşindeyse zaten ona sevdam diye sahiplenme sen,bencilliğimdir diye sarıl ancak.

Evet tanıyamassınız böyle bir yüreği heleki kaldırmaya hiç çalışmayın kaldıramazsınız.Ne bir anlam yükleyebilirsiniz,nede gerçekten sevebilirsiniz.
Çünkü aranılan bekleninden uzakta bir yürektir bu.Kibirsiz,bencillikten ırak sadece sevgi diye atan bir yürektir.Ve bunu görebilecek göz kalmamıştır.

İyisimi yüreğim sen yak şu köprülerini bin şu yelkenline ve savrul sevdanla....
Savrulki bari yüreğin sahiplensin sevdasını...

-@NGéL-

mert_mmm
28-01-2009, 06:27 PM
emeğine yüreğine sağlık :clap:clap:clap:clap

@NGéL
28-01-2009, 06:27 PM
Rica ederim(:

TÜLİNNN
28-01-2009, 07:01 PM
MÜkemMEL...............Yüreğine kalemine saygılar!

@NGéL
28-01-2009, 10:06 PM
Beğenmenize sevindim(:

byCell
29-01-2009, 12:21 AM
elinize sağlık teşekkürler

KaRaGüL
29-01-2009, 09:02 PM
eline sağlık çok güseldi ;)